Moviments sospitosos

07/24/2007

Llegint un article de l’amic Pep Canals, caic en el compte del detall que en Blair, abans d’anar a veure l’amic americà a la cimera de Portugal sobre l’Orient Mitjà, s’hagi aturat a Madrid per parlar amb Zapatero. Això no fa gaire gràcia. Els britànics i els espanyols tenen “problemes” comuns amb els escocesos i els catalans. Un ex-primer ministre com en Blair, a més, ja no ha de donar explicacions al parlament britànic de les seves reunions. Que devien parlar aquests dos senyors? Tampoc m’agrada que al dia següent en Montilla corregués cap a Portugal com un espitat. Casualitats? Ves a saber.


Només sé que a la Chacón la van enviar al Quebec per copiar les polítiques canadenques contra el Quebec, com ja va explicar l’analista català especialista en el Quebec, en Josep Sort al seu bloc . I ara posen aquestes estratègies en pràctica. Tot plegat… tanta sofisticació, només indica que Espanya té la certesa que perd Catalunya i el País Basc i mira d’alentir-ho al màxim, possant-hi pals a les rodes. Més valdria que copiéssin lo bo del Canadà. O cal recordar que allí ja s’hi han celebrat dos referèndums?

Gordon Brown, el nou president britànic, un escocès unionista, es posarà dur amb els independentistes escocesos, malgrat que també els permet celebrar el referèndum. I Blair li fa la feina diplomàtica bruta. Zapatero estudia les polítiques anti-independentistes i en Montilla corre amunt i avall com a cap del lobby (quin lobby?) de les regions regionals. Tot plegat indica moviments sospitosos… no creieu?

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: