Solidaritat Catalana per la Independència

07/20/2010

“En aquests moments tant excepcionals de la nostra història fem una proposta a totes les persones que viuen i treballen a Catalunya, a la societat civil del nostre país, i a les organitzacions polítiques catalanistes i als seus militants […] a unir-se en la Solidaritat Catalana per la Independència amb els compromisos següents :

1) Presentar una candidatura unitària a les properes eleccions al Parlament de Catalunya amb el compromís de proclamar la independència i sotmetre-la a referèndum en la propera legislatura (2010-2014).

2) Constituir el Govern de Catalunya per organitzar el procés cap a la creació de l’Estat català en el si de la Unió Europea.”

(Joan Laporta i Estruch,  Alfons López Tena,  Uriel Bertran i Arrué)

Web de Solidaritat Catalana per la Independència: http://www.solidaritatcatalana.cat/

Advertisements

14 Respostes to “Solidaritat Catalana per la Independència”

 1. Susan M. DiGiacomo Says:

  Visc i treballo a Catalunya — i en català — i vull ser-ne. Desitjo que el meu país d’adopció es trobi entre les nacions lliures del món, que sigui un estat democràtic més a Europa. Per ara no puc votar perquè conservo la nacionalitat nord-americana. Però quan sigui possible, demanaré la nacionalitat catalana.

 2. Elvira Says:

  A mi em sembla una molt bona proposta! ja he anat a la web i els hi he donat el meu modest suport…i segur que els voto…havia fins i tot pensat no anar a votar però ara sí que ho faré!

 3. Rosa Nebot i Carrió Says:

  Havia decidit que no votaria a cap dels partits que figura que ens representen al Parlament. Cap d’ells no em mereix confiança, ni poca ni gens. Potser sí que ara podré votar, si tira endavant la Solidaritat Catalana. M’hi apunto!

 4. Alexandre Pineda Fortuny Says:

  D’acord amb Solidaritat, amb la condició imprescindible que s’uneix amb Reagrupament, hi ha tot un profitós treball realitzat. Laporta-Carretero, sense dilacions! El temps se’ns escapa i l’objectiu de la INDEPENDÈNCIA, és molt important perquè hi hagi picabaralles de poca alçada.


 5. Reagrupament ja ha dit que s’hi suma. Ara cal que la societat civil també es mobilitzi i s’hi afegeixi. D’aquesta manera pressionarem els partits polítics, tal i com varem fer amb el 10-J i les consultes. Hauran d’entrar-hi per força, però ja no manaran ells, sinó el poble.

 6. Ricard Ballester-Bayà Says:

  Demana que Als militaants d’Unió
  Com diu l’anunci en el diari avui del 25-7-10
  Demano que s’hi sumi.No cal fer una altra plataforma nova

 7. robert genovès Says:

  ei gent, faig una crida a tota aquella gent desenganyada dels partits politics i abstencionista en les comeses electorals per que us engresqueu i doneu suport a la Solidaritat Catalana per la Independència, ara és el moment,…” res podràn davant d’un poble unit, alegre i combatiu…”
  Salut i independència!!

 8. Nuri Estrada Says:

  Si us plau uniu-vos tots i no deixeu perdre l’ocasió. El poble espera una bona entesa per a poder votar INDEPENDENCIA.
  Si no aneu junts no votarem!.

  • Jordi B. Says:

   Sí que cal que hi hagi unió, però si no n’hi ha, no pots pas abstenir-te. Són unes eleccions per no abstenir-se, ni votar nul o en blanc. Si hi ha més d’1 partit independentista de debò, vota el que creguis millor.

 9. Ricard Ballester-Bayà Says:

  La Comissió per la Dignitat prepara actes a Madrid, i a Barcelona, l’ctubre per recordar la figura del nostre President Martir Lluis
  Companys expresident de la Generalitat

 10. jordi boixadera prat Says:

  Polìtics independentistes:Laporta,Carretero,Lopez Tena ,Puigcercós, Barrera , Beltran , Mas , Pujol…etc… deixeu a banda personalismes i antipaties i per patriotisme uniu-vos en una candidatura amb un pacte previde mínims i tots els catalans hi guanyarem.
  Amb España no hi ha res a fer !


 11. Visca Catalunya lliure amb Joan Laporta.


 12. neix la nova web on les xarxes locals poden crear la seva pagina web i aixir fer més difussió.

  solidaritat catalana


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: